BURG TRAY-ONTNESTERS
OVERGAVESYSTEEM SLA
AFVULLEN
VERSPANING
FORMAATDEEL-WISSELSYSTEEM
PRINTBANEN
INDUSTRI╦LE AUTOMATISERING
TRANSPORTEREN
SPECIALS

Burgmetaal is exclusief verdeler van een servo-gestuurd carrousselsysteem voor het automatisch afvullen van sla-producten. Deze multifunctionele machine is geschikt voor het afvullen van bijvoorbeeld veldsla, babyleaf, spinazie, rucola, andijvie en andere soorten groente. Het zoeken naar klantgerichte oplossingen maakt Burgmetaal tot een gekende specialist op het gebied van ontnesten, transporteren en verpakken. Het eenvoudige en onderhoudsvriendelijke principe dat wij hanteren zorgt voor een bedrijfszekere productielijn.

Details:
Formaatunits:
Dankzij het Easy-Change-System kunnen de formaatunits en de aandrukstempels snel en zonder gereedschap worden verwisseld.
 De formaatunits kunnen volgens uw eigen specificaties worden vervaardigd.
 
Aandruksysteem:
Het stempel aandruksysteem met twee stempels staat garant voor een volumereductie van maximaal 70 procent, zonder de inhoud van de trays te beschadigen.
 
Vulsysteem
Doordat de formaatunits via sensoren worden gecontroleerd, worden alleen units gevuld waarin zich een tray bevindt. Dat voorkomt onnodige vulacties en minimaliseert kosten door uitval.
 
Invoer-/uitvoerlocaties
Doordat de invoer- en uitvoerlocaties van de machine flexibel instelbaar zijn, is aanpassing aan de ruimte binnen uw productielocatie mogelijk.
 
Bediening
De SBF-RLS V5 is uitgerust met servo-aandrijving, PLC en bediening via touchscreen. Dat maakt het aanpassen van snelheden en tijden en het weergeven van foutmeldingen mogelijk en eenvoudig uitvoerbaar.


Voor meer informatie over deze machine kunt u contact opnemen met Jan Molenaar door een email te sturen naar jan@burgmetaal.nl of te bellen naar 0117-745011